Movie Trailer of the Day

Wednesday, 29 June 2011

Transformers 3 Dark of The Moon





kisahnya malam tadi tepat jam 11.45pm aku ngan mbr2 (kak jemah,mail lambung,ah chai, boboi n dafi) gi tengok film ni dlm 3D...mak ooiiii ramainye yg menonton...sampai berbaris panjang nak masuk pawagam...tengoklah ni.....


tapi mmg gempak utk edisi yang ke-3 ni...mmg kualiti cerita dia sgt la tinggi...x sia2 byr harga tiket mahal...x pernah selama aku hidup tengok wayang abes citer jer org tepuk tangan gemuruh...ni first time that's mean transformers edisi kali ni mmg gempak...kredit utk pengarah dia michael bay...

Malaysia vs Taiwan 2 - 1

tahniah pasukan olimpik Malaysia atas kejayaan menentang taiwan (chinese taipei) dgn agregat 2-1...sesungguhnya sebagai rakyat Malaysia saya bangga atas kejayaan tersebut...make sure perlawanan timbal balik nanti Malaysia akan terus mencipta kejayaan... tahniah utk semua pemain...terutama shafiq ibrahim dan aidil...

Tuesday, 28 June 2011

Malaysia vs Taiwan

berita kemenangan malaysia menentang lubnan minggu lalu jdi topik hangat sana sini...well satu pkmbgn yg bagus utk dunia sukan bola sepak tanah air...tahniah pasukan olimpik malaysia yang kebanyakannya di wakili oleh pemain muda...tabik spring atas usaha korg sume...
well Rabu nanti(29 Jun 2011),Malaysia akan bertemu Taiwan, dalam perlawanan pusingan pertama kelayakan Piala Dunia 2014 zon Asia. Perlawanan pertama akan berlangsung di tempat sendiri iaitu di Stadium Bukit Jalil dan timbal balik pada 3 Julai nanti di tempat lawan. harap2 korg berjaya kalahkan taiwan...atas kertas nampak cam kita boleh menang coz ranking FIFA, malaysia mengatasi taiwan...good luck "harimau malaya"

Monday, 27 June 2011

Transformasi dunia lawak tanah air






Maharaja Lawak telah pun berakhir pada malam Jumaat yang lalu. Kumpulan Sepah telah diumumkan sebagai Juara Maharaja Lawak setelah pentas akhir Maharaja Lawak Akhir berlangsung dengan jayanya di Stadium Melawati, Shah Alam. satu perkembangan yang baik bagi industri lawak negara kita...by the way lawak2 diorg ni sgt dekat di hati penonton dan kebanyakannya menceritakan perihal kehidupan masyarakat kita...Gud luck to u all...

dunia baru aku...

salam perkenalan kepada sume para blogger...harap kita sume boleh jadikan blog ni sebagai wadah perkongsian ilmu, isu semasa dan aktiviti2 menarik...